Menú Cap de Setmana

**Durant la temporada de Calçots no es servirà el Menú de Cap de Setmana.

Entrants per Picar    

Amanida de la casa  – Escalivada

Peixet Fregit – Croquetes – Raves

Segons plats a escollir

BRASA:

Botifarra catalana

                         Variat Butifarra (catalana, negre i bolets)

½ Conill

Xai

Pollastre

Xurrasco

Costella de porc

Cansalada

PLATS GUISATS:

Vedella amb Bolets

Bacallà amb samfaina

*Espatlla xai al forn (supl. 7 €)

*Entrecot 550 grs. (supl. 10,50 €)

Guarnicions

Patates fregides i Pa torrat

Postres

Crema catalana cremada – Flam de la casa (nata)

                Gelats variats – Fruita del temps

 

**Preu per persona 24,90 € (vi/aigua/gasosa  i  cafè inclòs)