Menú Cap de Setmana

Menú de Cap de Setmana

Entrants per Picar

Amanida de la casa  – Llonganissa –

Barreja de Bolets – Croquetes – Raves

Segons plats a escollir

    Botifarra catalana o negre o de bolets

Xai

 Pollastre  (cuixa)

Xurrasco

 Bistec

Cansalada

Vedella amb Bolets

Galta de porc al forn

Bacallà amb samfaina

*Espatlla xai al forn (supl. 7 €)

*Entrecot 500 grs. (supl. 9 €)

Postres

Crema catalana cremada – Flam de la casa (nata)

                Gelats variats – Fruita del temps

 **Preu per persona 25,50 €

      INCLOU PER PERSONA: – 1 LLESCA PA TORRAT DE PAGÈS
– ½ LITRE BEGUDA PER PERSONA (VI O AIGUA O GASOSA)
– CAFÈ o TALLAT o CAFÈ LLET o CIGALÓ o INFUSIÓ
                     ** RESFRESCS I CERVESES NO INCLOSOS